نفريه:سعد كميل بي مهري داوران ايراني را براي پرسپوليسيها جبران كرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو تيم بازي خوبي را ارائه دادند، حاشيه ها كمتر بود و بازيكنان به دور از خشونت فقط به فكر بازي بودند. دو تيم تفكر پيروزي داشتند و در مجموع اين دربي نشان داد كه بازيكنان زيادي از دو تيم مي توانند درتيم ملي حضور داشته باشند.محمد سعيد نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت:پيامد اين بازي براي ما مثبت خواهد بود چون اعتماد به نفس بازيكنان، را افزايش داد. خط دفاعي تيم كه من شخصا تا حدودي درموردش دغدغه داشتم عالي كار كرد و آرش برهاي هم اعتماد به نفس لازم را به دست آورده است. وي در ادامه گفت:بسيار اميدوارم كه با ادامه اين روند و در پايان نيم فصل جزو سه تيم اول فصل و مدعي قهرماني باشيم.عضو هيات مديره در مورد تعويض هاي استقلال گفت:به نظرم هر سه تعويض درست بود، بيك زاده با شرايط دربي آشنا نبود و حضور اميرآبادي گل اول را برايمان پايه گذاري كرد، جباري هم خسته شده بود و كوشكي هم بايد كريمي مرا مهار مي كرد چون براي ما يك معضل شده بود.وي در مورد پرسپوليس گفت: آنها هم بازي خوبي ارائه دادند اما از ابتدا هم پيش بيني مي كرديم كريمي خوب ظاهر شود اما واقعا او يك فوق ستاره است كه در تيم ملي بازيكني مثل او را كم داريم. كريمي مرد لحظه هاست ونقش تعيين كننده اي در تيمش دارد من خوشحالم كه او به اوج آمادگي رسيده اما دوست داشتم اين آمادگي بعد از دربي اتفاق مي افتاد.نفريه در پايان در مورد داوري گفت:به نظرم هر چه داوري در اين فصل به ضرر پرسپوليس بود و در حق آنها اجحاف شده بود در اين بازي توسط سعد كميل جبران شد و اگر اشتباهات داوري در نيمه اول نبود تكرار برد 0-3 مقابل پرسپوليس در نيمه اول تكرار مي شد.
اميد طيري: قطبي در نيمه دوم كيش و مات شد
اميد طيري گفت: "پرسپوليسيها در دربي فقط زير توپ زدند و هيچ تاكتيكي خاص براي مقابله با استقلال را نداشتند.مربي استقلال تهراناظهار داشت: "بازي دربي بازي بسيار زيبايي بود و جز مسابقاتي بود كه تماشاگران از نوع بازي كاملا راضي و خشنود بودند."وي ادامه داد: "استقلال در اين بازي مستحق پيروزي بود و اگر استقلال ميتوانست در اين بازي از موقعيت هايي صد در صدي كه به دست آورد استفاده كند برنده بيچون و چرا بازي بود."طيري افزود: "بعد از اينكه گل اول را زديم در نيمه دوم استراتژي تاكتيكي اين بود كه علي كريمي با كوشكي من تو من شود و اجازه بازي را به او ندهيم و روي ضد حمله از وجود سرعت آرش برهاني استفاده كنيم. پرسپوليس در نيمه دوم فقط به زير توپ زد و هيچگونه استراتژي تاكتيكي نداشت كه به اجرا در بياورد و به طور كلي مي توان گفت افشين قطبي درنيمه دوم كيش ومات شده بود."
منبع

Bookmarks